Veelgestelde vragen

Hoe werkt de XXL HOSE
Simpel, aansluiten en de kraan opendraaien en de XXL HOSE is klaar voor gebruik.

Sproeikop aansluiten op de slang

Let op, er zit standaard een tap connector in de sproeikop. Deze kunt u (eventueel) eruit draaien zodat u de sproeikop rechtstreeks op de slang kunt aansluiten. Klik hier voor de instructie.

Nadelen XXL HOSE
Geen. De XXL HOSE kent geen nadelen tegenover de reguliere tuinslangen. Sterker, de XXL HOSE kent alleen maar voordelen tegenover de reguliere tuinslang. Wel zal de XXL Hose minderlang meegaan als een normale standaard tuinslang bij (verkeerd) intensief gebruik. Lees de gebruiksvoorschriften goed. Deze gebruiksvoorschrift wordt meegestuurd bij uw tuinslang.

Betaalmogelijkheden, retourmogelijkheden en verzendkosten
iDEAL– Elke Nederlandse bank werkt samen met iDEAL. Dit is een snel en gemakkelijk online betaalsysteem.
Overschrijving per bank – Wanneer u de bestelling plaatst krijgt u alle benodigde gegevens zodat u zelf het bedrag kan overmaken.
PayPal – Online betalen.

Retourmogelijkheden
Retourneren indien mogelijk in originele verpakking. Zorg voor een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en zorg er bovendien voor dat dit onbeschadigd is. De verkoper vergoedt alle betalingen van de koper, inclusief eventuele leveringskosten door de verkoper in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de koper haar de herroeping meldt. De terugbetaling is kosteloos voor de koper. Als de koper heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de verkoper de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Voor buitenland gelden mogelijk afwijkende regels.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Het product moet compleet zijn. U dient per mail of via het contactformulier het retourformulier aan te vragen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening.

Zorg ervoor dat de tuinslang, sproeikop en verpakking droog zijn. Bij een natte doos, tuinslang en/of sproeikop zal de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Verzendkosten
U betaalt bij ons geen verzendkosten.