Retourneren

Retourneren kan alleen als deze aan de voorwaarden voldoet. Lees hier meer over op de veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.

Retourmogelijkheden
Retourneren indien mogelijk in originele verpakking. Zorg voor een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en zorg er bovendien voor dat dit onbeschadigd is. De verkoper vergoedt alle betalingen van de koper, inclusief eventuele leveringskosten door de verkoper in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de koper haar de herroeping meldt. De terugbetaling is kosteloos voor de koper. Als de koper heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de verkoper de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Voor buitenland gelden mogelijk afwijkende regels.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Het product moet compleet zijn.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening.

Zorg ervoor dat de tuinslang, sproeikop en verpakking droog zijn. Bij een natte doos, tuinslang en/of sproeikop zal de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Graag het bestelnummer bij uw retourzending vermelden