Tuinslanghaspel

Heeft u op dit moment een tuinslanghaspel, maar bent u daar eigenlijk niet tevreden over? Er is een handig alternatief beschikbaar, in de vorm van de XXL Hose. U zorgt er daarmee voor dat u de tuinslanghaspel eindelijk weg kunt doen en u gebruik kunt maken van een product dat veel slimmer in elkaar zit.

XXL Hose ter vervanging

De X Hose is uitstekend geschikt ter vervanging van de tuinslanghaspel, die we jaren hebben gebruikt. U kiest voor een product met een licht gewicht en dat zich gemakkelijk op laat bergen. Dat betekent dat iedereen er ruimte voor heeft en dat u deze zelfs gemakkelijk mee kunt nemen. U kunt met de XXL Hose rekenen op een krachtige spuitstraal, waardoor het wat dat betreft niet vreemd is dat ook de Consumentenbond hier positief over is. U kunt uw tuinslanghaspel eindelijk voorgoed opbergen of weggooien, de X Hose maakt het een stuk gemakkelijker.

Handige tuinslanghaspel

De X Hose is als het ware een handige tuinslanghaspel, door flink te besparen op ruimte en toch de vertrouwde waterkracht te leveren die u gewend bent. Op het moment dat u de X Hose op de kraan aansluit en u deze aanzet zal de slang automatisch groeien, tot 3x z’n eigen lengte. Zet u de kraan weer uit? Dan zal de X Hose weer krimpen, zodat u deze gemakkelijk op kunt bergen. In tegenstelling tot een reguliere tuinslanghaspel wordt dit product daadwerkelijk kleiner wanneer u er geen gebruik van maakt, wat zorgt voor de ideale mogelijkheid tot opbergen.

Toepassingen van de X Hose

Uiteraard zijn er verschillende toepassingen denkbaar voor de XXL Hose, u kunt deze in principe overal gebruiken waar u nu gebruik maakt van een tuinslanghaspel. U kunt hierbij denken aan de verschillende plaatsen rond het huis, maar ook op de boot en tijdens het kamperen. De XXL Hose komt onder andere goed van pas op het moment dat u in de tuin werkt of wanneer u de auto wilt wassen. Is uw tuinslanghaspel aan vervanging toe en zoekt u naar een slim alternatief? Dan is dit het moment om online de XXL Hose te bestellen.
[maxbutton name=”XXL Hose bestellen”]