Flexibele tuinslanghaspel

Zoekt u naar een flexibele tuinslanghaspel, om eindelijk af te zijn van die vervelende knikken en de moeite om het geheel op te bergen? De XXL Hose beantwoordt deze vragen op een uitstekende manier, het is een slim alternatief dat het gemakkelijker maakt om de tuin te sproeien, het huis schoon te maken of de boot te reinigen.

Eenvoudig gebruik zonder knikken

Op het moment dat u gebruik maakt van een reguliere tuinslang met tuinslanghaspel komen daar gemakkelijk knikken in, iets dat de levensduur van de beide onderdelen in ieder geval niet ten goede komt. Met de XXL Hose heeft u daar geen last van, dankzij een flexibel materiaal en een gepatenteerd ontwerp voor het product. Op die manier is de XXL Hose als het ware een flexibele tuinslanghaspel, waarmee u ervoor zorgt dat het materiaal in goede staat blijft en niet onnodig zal slijten.

Tuinslanghaspel opbergen

Wilt u de tuinslanghaspel opbergen? Dan weet u wellicht dat u behoorlijk veel ruimte heeft om zowel de slang als de haspel kwijt te kunnen. Zelfs op het moment dat u deze strak oprolt neemt de combinatie aardig wat ruimte in beslag, die u ook op een andere manier had kunnen gebruiken. Ook in dat geval is het de moeite waard om gebruik te maken van de X Hose. Anders dan een reguliere slang met haspel zorgt dit flexibele alternatief voor de tuinslanghaspel automatisch voor krimp, op het moment dat u de kraan uitzet. Er blijft slechts 1/3e van de grootte over, waardoor u een klein pakket overhoudt dat u gemakkelijk op kunt bergen.

XXL Hose als slim alternatief

De XXL Hose is wat dat betreft een slim alternatief voor de tuinslanghaspel. De alternatieve tuinslanghaspel kunt u uiteraard gewoon online bestellen, zodat u deze vervolgens kunt gebruiken om de auto te wassen, of om er tijdens het kamperen gebruik van te maken. Het slimme ontwerp voorkomt knikken in de slang, terwijl het opbergen dankzij de beperkte omvang een eitje is. Wat dat betreft kiest u met de X Hose voor een alternatieve tuinslanghaspel, die de belangrijkste ongemakken van het traditionele product wegneemt.
[maxbutton name=”XXL Hose bestellen”]