Flexibele tuinslang

Zoekt u naar een flexibele tuinslang, die u gemakkelijk op kunt bergen en die aan de andere kant groot genoeg is om de gehele tuin van water te voorzien? Vergeet dan de traditionele tuinslanghaspel, in plaats daarvan kunt u gebruik maken van de XXL Hose.

X Hose als flexibel alternatief

De XXL Hose is een flexibel alternatief voor de tuinslanghaspel, mede dankzij de eenvoud waarmee u deze op kunt bergen. Het is niet langer nodig om de tuinslang in z’n volledige lengte om de haspel te draaien, het is in plaats daarvan voldoende om de kraan uit te zetten en de X Hose vanzelf te laten krimpen. Wat dat betreft maakt u met de X Hose gebruik van een flexibel alternatief voor de bekende tuinslanghaspel. Ook de Consumentenbond is enthousiast over dit alternatief, waardoor het zeer de moeite waard is om deze online te bestellen en zelf uit te proberen.

Groeien en krimpen

De XXL Hose is veel flexibeler dan een reguliere tuinslanghaspel, aangezien deze uit zichzelf kan groeien en weer krimpen. Op het moment dat u de XXL Hose geleverd krijgt is deze klein van stuk. U kunt deze echter aansluiten aan de waterkraan en deze inschakelen, om deze automatisch te zien groeien. Zet u de kraan weer uit op het moment dat u klaar bent? Dan zal de X Hose weer krimpen, waardoor deze veel minder ruimte inneemt dan de bekende tuinslanghaspel. Dit maakt het gemakkelijker om het geheel op te bergen, tot op het moment dat u er weer gebruik van wilt maken.

Knikken is onmogelijk

Bovendien is de X Hose gemaakt van een bijzonder flexibel materiaal, dat het onmogelijk maakt om deze te knikken. Heeft u altijd moeite om de tuinslanghaspel netjes op te bergen en merkt u dat de slang gemakkelijk knikken vertoont? Dat is nu eindelijk verleden tijd, u kunt op een heel eenvoudige manier gebruik maken van de XXL Hose. Het is wat dat betreft tijd geworden om de tuinslanghaspel te vervangen en gebruik te maken van de XXL Hose, op die manier houdt u ruimte over en kunt u heel flexibel werken.
[maxbutton name=”XXL Hose bestellen”]