Alternatieve tuinslanghaspel

Zoekt u naar een alternatieve tuinslanghaspel, waar u op een meer flexibele wijze gebruik van kunt maken? U kunt online de XXL Hose bestellen, een product met unieke eigenschappen waar ook de Consumentenbond enthousiast over is.

Flexibele tuinslanghaspel

U maakt met de XXL Hose als het ware gebruik van een flexibele tuinslanghaspel, die zich aan zal passen aan het gebruik hiervan. Sluit u de slang aan op de kraan en zet u deze aan? Dan zal de X Hose uitzetten, tot wel 3x z’n originele formaat. Dit betekent dat u voldoende meters tot uw beschikking heeft om de boot schoon te maken, of de tuin van water te voorzien. Zet u de kraan weer uit? Dan neemt de druk af en zal de XXL Hose krimpen tot z’n originele kleine formaat. Op die manier is het product een stuk slimmer dan de bekende tuinslanghaspel en heeft u veel minder ruimte nodig om deze op te bergen.

Gemakkelijk op te bergen

Heeft u eigen geen ruimte meer voor de tuinslanghaspel en zoekt u daarom naar een alternatief? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de XXL Hose. Zodra de druk weer van de kraan is zal deze krimpen naar z’n originele formaat. Dit betekent dat u nauwelijks ruimte nodig heeft om het product op te bergen. De XXL Hose is wat dat betreft een stuk handiger dan de traditionele tuinslanghaspel. Bovendien kunt u de XXL Hose gewoon online bestellen, u hoeft er de deur in ieder geval niet voor uit.

Geen knikken en diverse toepassingen

Bijkomend voordeel? De XXL Hose kan als alternatieve tuinslanghaspel in ieder geval niet knikken. Merkt u dat de gewone tuinslang gemakkelijk knikt en op die manier voor problemen zorgt? Dat is verleden tijd, dankzij de flexibele materialen en het gepatenteerde ontwerp. Dit betekent dat u op een heel eenvoudige manier gebruik kunt maken van de XXL Hose, zodat u de tuinslanghaspel eindelijk weg kunt doen. U kunt de X Hose online bestellen, u betaalt dan een scherpe prijs en u heeft het product zo snel mogelijk in huis.
[maxbutton name=”XXL Hose bestellen”]